Ομοσπονδιακοί Προπονητές Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Πυγμαχίας για το έτος 2021

Ομοσπονδιακοί Προπονητές Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Πυγμαχίας για το έτος 2021d

28/12/20021

Προς

Σωματεία Μέλη της ΠΟΕΠ,

 

ΘΕΜΑ: Ομοσπονδιακοί Προπονητές Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Πυγμαχίας για το έτος 2021

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Πυγμαχίας, θα ήθελαν να ενημερώσουν τα Σωματεία – Μέλη για την προκήρυξη των δύο (2) θέσεωνπου αφορούν τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές της ΠΟΕΠ, για τα κλιμάκια Λεμεσού και Λευκωσίας.

Για όσους προπονητές ενδιαφέρονται για τις δυο (2) άνωθεν θέσεις, παρακαλούνται όπως στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να συνάψουν:

 

  • Πανεπιστημιακού διπλώματος με ειδικότητα στην Πυγμαχία ή Πιστοποιητικό προπονητικού διπλώματος Α΄ κατηγορίας της σχολής Πυγμαχίας της ΠΟΕΠ.
  •   Προπονητικό διπλώματα 2 ή 3 αστέρια από την ΑΙΒΑ
  • Προπονητική εμπειρία με αθλητές Εθνικών ομάδων
  •  Λευκό ποινικό μητρώο
  • Πιστοποιητικό περί της πρόληψης και της καταπολέμησης της σεξουαλικής κακοποίησης, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας.

 

στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ομοσπονδίας ή στο Φαξ 22449878 μέχρι την Τρίτη 4Ιανουαρίου 2022.

 

Οι όροι συνεργασίας των προπονητών με ΠΟΕΠ:

 

1. Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές θα πρέπει να έχουν έτοιμο το Ετήσιο Αγωνιστικό Πρόγραμμα των Προ Εθνικών Ομάδων το οποίο και θα καταθέτουν στα γραφεία της ΠΟΕΠ.

2. Θα εισηγούνται τα ονόματα αθλητών /τριών που θα συμμετέχουν σε κάθε αποστολή στο εξωτερικό στην Τεχνική Επιτροπή της ΠΟΕΠ για έγκριση και εν συνεχεία, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΠ

Θα φροντίζουν  για την καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση των αθλητών, τον έλεγχο των Δελτίων Υγείας του ΚΟΑ και άλλων Ιατρικών εξετάσεων, τον έλεγχο των Διεθνών Βιβλιαρίων αγώνων, αδειών εξόδου και όλου του αγωνιστικού εξοπλισμού των αποστολών.

3. Μέσα στα καθήκοντα των Ομοσπονδιακών  Προπονητώνείναι και να συνοδεύουν την αποστολή και να μεριμνούν για την καλύτερη αγωνιστική παρουσία της κάθε αποστολής στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό. Μετά το πέρας των αγώνων εντός μιας εβδομάδας πρέπει να παρουσιάζει στην ΠΟΕΠ την αθλητική έκθεση των αγώνων και εάν στην αποστολή συμμετέχει και ως αρχηγός παρουσιάζει και την Οικονομική έκθεση.

4. Ο Προπονητής θα πρέπει να είναι αμερόληπτος και να χειρίζεται ακριβοδίκαια όλα τα Μέλη των Εθνικών Ομάδων.

5. Ο Προπονητής θα πρέπει να παρευρίσκεται σε όλα τα σεμινάρια και τα Εθνικά πρωταθλήματα.

6. Ο Προπονητής παραχωρεί υπηρεσίες για τουλάχιστο (80) ογδόντα ώρες προπονήσεων, σε Αθλητές των Προ Εθνικών Ομάδων ανά έτος που έχουν επιλεγεί από την Τεχνική Επιτροπή και έχουν εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο τη ΠΟΕΠ. Οι  προπονήσεις πρέπει να είναι εβδομαδιαίες (όχι συνεχόμενες)  και ο Προπονητής είναι υπόχρεος να παρουσιάζει βάσει του προγράμματος προπονήσεων των Προ Εθνικών ή Εθνικών Ομάδων παρουσιολόγιο με τα ονόματα, ημερομηνίες, Σωματείο αθλητή και υπογραφές των αθλητών. Το παρουσιολόγιο θα πρέπει να στέλνεται εντός 7 ημερών στο Γραφείο της Ομοσπονδίας.

7. Ο Κάθε Ομοσπονδιακός Προπονητής υποβάλλει συνοπτική έκθεση προς την Τεχνική Επιτροπή της ΠΟΕΠ κάθε τρείς μήνες.

8. Εάν αποδεδειγμένα ο προπονητής έχει εκτελέσει περισσότερο έργο από αυτό που καθορίζει το συμβόλαιο του, μόνο το Δ.Σ. της ΠΟΕΠ θα έχει την δυνατότητα, και εάν το επιτρέπουν τα Οικονομικά της Ομοσπονδίας θα αποζημιωθεί το έργο ανάλογα με το επιπρόσθετο έργο του προπονητή.

9. Τα μεταφορικά ή ημερήσιο επίδομα μόνο το Δ.Σ. της ΠΟΕΠ  θα έχει την δυνατότητα και εάν το επιτρέπουν τα οικονομικά της Ομοσπονδίας θα αποζημιώνεται. Το ποσό που θα πληρώνεται ο Ομοσπονδιακός θα είναι το ποσόν που εγκρίνεται από τον ετήσιοπροϋπολογισμό του ΚΟΑ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρινίσεις είμαστε στη διάθεση σας στο τηλέφωνο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Πυγμαχίας 22449877.

Με εκτίμηση,

 

Σταύρος Σταύρου                                                                                               Σώτος Κυριάκου

    Πρόεδρος                                                                                                   Γενικός Γραμματέας