ΘΕΑΝΩ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΘΕΑΝΩ  ΙΩΑΝΝΟΥ

Προπονήτρια ‘’ 2 Αστέρια ΑΙΒΑ,’’ του Αθλητικού Κέντρου Πυγμαχίας Κρεύγας.                                              

Email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Τηλ.  96380381

Από ηλικίας 4 ετών ασχολήθηκε με τα Αθλήματα της Πυγμαχίας, του Kickbox και του Καράτε. Υπήρξε μέλος των Εθνικών Κυπριακών  Ομάδων και στα 3 αυτά Αθλήματα και έφερε αξιόλογα αποτελέσματα σε μεγάλες Διεθνείς Διοργανώσεις.

 ΣΤΗΝ  ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Εγγράφει σαν αθλήτρια στην ΠΟΕΠ σε μικρή ηλικία και κατέχει τον Αρ. Μητρώου 20.                                                           

Σε Εθνικό επίπεδο ως αθλήτρια έχει βραβευτεί σαν ’’ Καλύτερη Αθλήτρια της Χρονιάς στην Πυγμαχία ’’ από τον ΚΟΑ στις Κορασίδες,  από την ΚΟΕ στις Νεανίδες και από την ΠΟΕΠ στις Γυναίκες.

Σε Διεθνές επίπεδο ως αθλήτρια μεγαλύτερη της επιτυχία, κέρδισε το Χάλκινο μετάλλιο στο Πρώτο  Πανευρωπαικό  Κύπελλο Γυναικών στην κατηγορία των 51 κιλών, το έτος 1999 στην Σουηδία.

Έχει παρακολουθήσει όλες τις σημαντικές Σχολές και Σεμινάρια,  προπονητικής και κανονισμών ΑΙΒΑ, που έχει οργανώσει κατά καιρούς η ΠΟΕΠ.

Είναι κάτοχος διεθνούς Προπονητικού Διπλώματος ‘’ 2 Αστέρια ΑΙΒΑ’’

Είναι κάτοχος διεθνούς Διπλώματος Διαιτητών/Κριτών ΕΑΒΑ.

ΣΤΟ  KICKBOX

Σε Εθνικό επίπεδο ως αθλήτρια Kickbox πάντοτε πρώτευε σε όλες τις κατηγορίες που αγωνιζόταν.                                    

Έχει βραβευτεί ως  ‘’ Καλύτερη Αθλήτρια της Χρονιάς στο Kickbox ‘’ από τον ΚΟΑ στις Κορασίδες, την ΚΟΕ στις Νεάνιδες  και την Ομοσπονδία στις Γυναίκες.

Σε Διεθνές επίπεδο ως αθλήτρια μεγαλύτερη της επιτυχία, κέρδισε 2 Αργυρά μετάλλια στα συστήματα, Semi & Light contact, στο 8ο Παγκόσμιο Κύπελλο Kickbox το έτος 2002 στην Ουγγαρία.

Είναι κάτοχος 4 Dan Kickbox.Είναι κάτοχος Ανώτερου προπονητικού διπλώματος Kickbox. (Semi, Light, Full, Low, K1)

ΣΤΟ  ΚΑΡΑΤΕ

Είναι κάτοχος 3 Dan Wado Ryu Καράτε και προπονητικού διπλώματος Καράτε.Στο Καράτε δεν είχε έντονη Αγωνιστική δραστηριότητα λόγω των υποχρεώσεων της στα αγωνιστικά προγράμματα στην Πυγμαχία και στο Kickbox.

Έλαβε μέρος σε Εθνικά πρωταθλήματα όπου κέρδισε και Πρώτες θέσεις και είχε συμμετοχή στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Καράτε Νέων/Νεανίδων το έτος 2000 που στην Λευκωσία.